El gran bolet


L'altre dia em va passar una cosa, que almenys a mi no m'havia passat mai, i és que em vaig sorprendre i molt, d'una veu i de la persona a la qual pertany. Coincidint amb l'estrena de temporada de TV3 vaig descobrir l'Òscar Dalmau, per qui no el conegui pel nom és la veu en off de 'Caçadors de Bolets' i presentador del 'Gran Dicatat'. Jo no és que sigui una gran aficionada a 'Caçadors de bolets', de fet si ho fos ara potser diferenciaria una llanega d'un camagroc, però bé deixant de banda la meva cultura boletaire i al que anava.
Tot i no ser una gran aficionada a l'esmentat programa aquella veu famosa, sempre l'havia associat a un home ja d'uns cinquanta anys, allò ben fet i madurat. La trobava una veu potent, amb classe, d'aquelles que no s'obliden facilment. Però vatua l'olla! La meva sorpresa va ser enorme quan vaig veure que aquella veu que algun dia vaig admirar era la d'un noi amb cabell llarg i llis, barbut i amb unes ulleres negres de pasta i que li ocupen mitja cara. La decepció va ser gegant però el sentiment de rebuig encara va ser més gran. Mai havia vist una persona que la seva veu li 'enganxés' tan poc! La seva imatge ja és peculiar (els optimistes podeu dir original), però és que amb aquella veu que no li enganxa ni a la de 3 passa a ser una persona que em causa malestar. Ara ha pogut semblar que m'hagi passat una mica, però és que cada vegada que el veig em sorprèn i em causa aquell rebuig del primer dia.

A partir d'aquesta decepció em vaig preguntar si alguna de les veus que jo admirava, també amagava una sorpresa al darrere. I el primer que vaig fer va ser buscar una foto del Joan Barril, veu del progama el 'Cafè de la República'. La seva veu l'he sentit moltes setmanes tornant cap a casa després d'entrenar i sempre m'ha semblat una veu fascinant, admirable, una veu agradable que desprèn tranquil·litat. Després d'aquest moment de filosofia , he de dir que per sort al veure com era no em vaig endur cap sorpesa desgradable.

1 comentaris:

Schwà Serrano Valenzuela ha dit...

Haha.
Tens una mica de raó, Tere.
Però a mi m'ha passat amb d'altres veus fascinants i individus que no tant.

Publica un comentari a l'entrada

top