Instruccions abans d'anar al fisio




1. Als homes que us han de 'treballar' les cames, porteu calçotets boxer, perquè si veniu marcant paquet també és normal que us veiguem més del que hauriem de veure, i de vegades és desagradable.

2. També als homes: si us han de fer tractaments llargs, depileu-vos, ja que en massatges llargs sobre pèl, al final se't mig adormen les mans i tot, a part que també fan pessigolles!

3. A tothom en general: depileu-vos! Els homes és més indiferent, però les doneu intenteu venir depilades d'aixelles, que dóna mala imatge venir amb el bosque.

4. Dutxeu-vos i /o poseu-vos desodorant abans de venir. D'acord que alguns veniu de treballar (teniu mitja excusa), però passar-se una hora escoltant una olor forta.. costa. Val, sempre es pot fer servir la tècnica de l'aire acondicionat per dispersar l'ambient, però això només funciona a l'estiu i això si no està massa fort.
No només em refereixo a suar, rentar-se els peus de tant en tant també és aconsellable.

5. Tal com vaig llegir al dentista: La medicina no és una ciència exacte, els tractaments es poden allargar. Si us heu d'esperar tingueu paciència, ja que la pròxima vegada podeu ser vosaltres la causa.

6. A les dones (i alguns homes): Anar al fisio no es una passarel·la de models i no es va a lligar (normalment) així que no cal que vingueu amb tanga. Bé, si no us heu de treure els pantalons me la sua sincerament, com si voleu venir sense res, però si us heu de treure roba i sobretot estirar-vos panxa a terra, no sé.. anar veient el cul què voleu que us digui.. cal?

7. Hi poden haver fisios joves i no noecessariament ser de pràctiques.

8. No menjem a ningú, podeu parlar i aixecar la vista del mòbil o revista. És de mala educació estar jugant amb el mòbil mentre et fan el massatge. Fins i tot agraïriem una mica de conversa (però sense passar-se eh, que tampoc cal anar d'extrema a extrem, hi ha coses que no m'interessen).

Visca la pepa que s'ha mort l'unclo!


Hi ha dies que mereixen una entrada, el d'avui no n'estic segura, això ho decidiré quan hagi acabat d'escriure (o no).
El d'avui el podria resumir com un dia extrany, divertit, feliç.. vaia una barreja de sentiments, que ha donat un bon resultat.

Tot ha començat a les a les 8:00 del matí quan he tingut la meva primera discusió amb el despertador (que l'he guanyat), de fet he guanyat tres combats i m'he aixecat a les 8:45. Doncs bé, quan com tota persona adulta ja havia esmorzat, fet el tallat i tot plegat.. em truca la jefa: ' Teresa, han canviat les coses, vine a les 11'..Pensament Teresa: fafbajsbdjcmdzfcbzdfcf bueno, aprofitaré l'estona. Després d'anar a correus i veure el substitut incompetent que hi haurà 15 dies, he fet 4 coses més i au a treballar.
Al matí no ha sigut excessivament dur, però parlar casi 1 hora amb una iaia sobre la mort doncs què voleu que us digui, m'ha cansat mentalment!

"A mi la mort no m'espanta pas, total morirem tots. Clar que això de tenir les cendres a casa no no, millor llençarles. A més, la mort també té la seva part feliç, perquè saps que un moment o altre ens tornarem a trobar tots" I jo com a bona noia anar-li donant tema de conversa.. ai si algú ens sentia!
Quan ja marxava a dinar veig que la companya surt d'una sala que la tancava molt bé i em mira amb una cara i em diu: 'Que aquest home no porta roba interiooor! I no em fa gràcia eh' (De la que m'he escapat senyors!)
Després de fer una 'parada' per dinar i reposar el tems just i insuficient torno al centre i només fer la cantonada em trobo una pacient que havia vingut 1/4 d'hora abans allà esperant-me. Total, que l'obro i em diu: ai, així vestida no et coneixia! I jo pensant: tant canvio vestida de blanc? (ara sembla que vagi vestida de núvia ee).
Quan ja feia l'últim pacient a mig tractament em diu:

- Perdona, quanta estona més em faràs?
- Doncs, fins a les 7 i 5
- I quan falta?
- 20 minuts (i jo pensant: què coi li passa?)
- Que puc anar al lavabo o m'he d'aguantar?
- I tant que si només faltaria! (Pensament meu: jajajajajaj que mono).


I ja a les últimes hores del dia no sabria si ben bé estar agraïda de la simpatia de la gent, d'estar emprenyada per semblar que se n'enfotessin o que pensar!
Estava en un pas de vianants menjant un kebab (si, amb tota la gula), i un home desconegut em diu: tenim gana ee :) I jo: sisi.. I doncs?? què he de pensar? Aquest home a travessat en direcció oposada a la meva i probablement no el veuré mai més, però coi m'ha deixat sorpresa.

Al arribar a casa tota morta m'he emocionat i dic va aniré a correr! A veure, crec que la gent es veu si està vestida d'esport no? Crec que també es nota si estan fent abdominals no? Doncs perquè coi passa una veïna per l'entrada de casa i em diu: que t'has quedat tancada? nono, merci. Però et trobes bé oi?
A veure, que si, que ha volgut ser amable.. però crec que si veu una persona que està intentant disminuir la distància entre pit i genolls això vol dir que està fent abdominals!


Val, el meu dia no ha sigut prou important com per destacar res en majúscules, però sobreviure a llevar-me més d'hora per res, a parlar de la mort i no morir en l'intent, a ser el més educada/hipòcrita possible i tot i així acabar amb un somriure el dia.. coi que almenys un aplaudiment no?

Amén.


Es de ser inútiles!


Tot va començar ahir al migdia quan jo tota contenta (i suant com una truja) arribo a casa i a la bústia em trobo un avís de correus, que havia de passar a buscar dos paquets perquè no m'havien trobat a casa.. Si claro, però es pensen que sóc tonta o què?
Pujo a casa, i li dic a me mare: Oi que tu no t'has mogut de casa aquest matí? i efectivament em va dir que no (te pillé cartera!). Que a veure jo que em deixin un avís perquè els paquets no passaven per la bústia i que els hagi d'anar a buscar em sembla correcte, però coi i si primer es molesta a trucar el timbre?? Que si, que és agost, que la gent no te ganes de treballar.. però oi que jo m'he de fotre quan em demanen si faig vacances? Doncs els altres que també fassin la seva feina i truquin el putu timbre! ( i sí, estic indignada, però bé crec que es nota).

A tot això sumali que al meu poble només puc anar a buscar els paquets de 9 a 10 i que quan hi he anat a les 9:45 va i m'ho trobo tancat, casum seuna! He vist un paper que posava oficina de St. Joan (el poble del costat), ja em veieu a mi cagant-me en todo lo que se menea i anant a St. Joan per enviar 3 paquets i anar-ne a buscar 2. Total, que arribo a la oficina i em diuen que la cartera de Callús encara no esta de vacances que això es que deuria haver sortit un moment i per això estava tancat. Total que he tornat a casa amb els 3 paquets enviats, però sense els dos meus, perquè obviament estaven a la oficina de Callús.


Moraleja de la història: Per no trucar un timbre dimarts, demà dijous amb 'sort' podré tenir els meus paquets.
top