Taronja: un estat de transició, de canvi


L’essència de la vida és el canvi constant, com un semàfor àmbar que canvia constantment, com una sirena d’una ambulància i també com una pilota de bàsquet que bota..

I és en això en el que ens basem, en canviar, som nòmades per naturalesa. I amb aquests canvis no em refereixo en canviar de lloc de viure i aquestes coses sinó en canviar d’estat d’ànim, de manera de viure i de pensar.. canviar les preferències..

M’atraveixo a dir que no hi ha ningú que no canviï, perquè és així, és com funcionem i això si que no ho podem canviar. Quan em poso a pensar quines coses em fan canviar i de quina manera em sorprenc.

Tot té una explicació, fins i tot el color que t’agrada té una relació amb el què penses.


Diguem el color que t'agrada i et diré com ets.


A mi m'agrda el taronja ( No em sigueu 'zoquetes' i cliqueu al link)


Perquè?


Hi han perques en aquesta vida que es contesten amb un simple, 'això és la llei de Murphy' i et quedes tant ample. Com per exemple: Perquè les torrades sempre cauen de la part untada? Li dones la culpa a Muprhy (si una cosa port sortir malament i sortira) i llestos. Però a noi, jo tinc una sèrie de preguntes que ni el Murphy em pot respondre, algunes més estúpides que d'altres, però tot són preguntes, les meves preguntes. I per posar-ho més en ordre (si les llistes m'agraden) ho enumeraré, tot i que no vol dir que la primera sigui més important que la última.

- Perquè els números de DNI tenen aquest números? És a dir, perquè jo començo per 777, un altre per 38 o per 39..?

- Perquè els metges van de color blanc quan el més fàcil és que es taquin de sang?

- Perquè hi ha una colònia que es diu: Eau de Toilette? Vull dir, com una colònia que en teoria ha de fer olor es pot dir: 'Aigua de Water'? I el més preocupant: com es que la gent la compra?

- Perquè quan mirem amunt obrim la boca?

- Perquè quananem pel carrer i hi ha una porta, un garaig, uan botiga.. oberta SEMPRE mirem?

- Perquè uns pets(ventositats pels cultes) fan soroll i els altres no? (el tema olor/no olor ja el domino)

- Perquè quan pares en un semàfor amb un cotxe al costat, inevitablement mires a l'altre cotxe? Hi esperes trobar l'amor de la teva vida dien-te hola?

- Algú s'ha tirat un pet i un estornut a la vegada?

- Perquè el pipi és de color groc i no d'un altre color? (deixant de banda l'excepció del vermell certs dies al mes ;))

- Entenc que es digui Lluís en una foto, perquè així rius.. però patata? Llavors clar que quedes amb la boca oberta i cara d'empanada..

- Perquè hi ha lacasitos de tots colors menys negres?

El més graciós de tot, és que ahir al vestidor pensava en aquesta actualització i va i una companya em diu: Escolta, perquè el pingüins no tenen genolls? Oh!

I ara, l'anècdota de la meva vida:
Situació: Teresa de 2 anys tornant cap a casa amb la mama.

T: que hi viu algú a la lluna?
Ma: No, perquè?
T: Doncs s'han deixat el llum encès!

Au Revoir!

top