Ets un delinquent!

Fa molts anys que em moc per camps de futbol, però quan ets dins al camp (almenys jo) no m'estic a escoltar que crida el públic. Ah vet aquí diumenge se'm va ocorrer anar a veure, deixem-ho en 'algú', a Sant Adrià, a la ciutat esportiva de l'Espanyol per ser exactes. Primer la cosa semblava tranquil·la, però només havien passat 10 minuts que 4 seients més enllà vaig localitzar la típica dona/aficionada al futbol amb una veu altament aguda i amb una potència que és podria estudiar, ja l'he fotut vaig pensar.
Van ser dos minuts més tard quan vaig veure que tindria un partit entretingutdet quan la dona va cridar 'Ursaaai arbiiit!' , i us puc ben assegurar que la línier tot i ser a l'altre banda de camp ja la va ben sentir ja!
Cal dir però, que a aquest crit me mare hagués dit: Jo no se perquè diuen 'ursai' coi, oi que aquí no són anglesos doncs que diguin fora de joc, que sinó no me n'entero de res!
El millor va venir a la segona part però que aquest dona se li va afegir la seva tribu, oju al datu! Va coincidir que l'Espanyol de Primera Divisó havia acabat i au tots a veure més futbol. Això que s'assenten al meu costat 5-6 homes i ojito lorito que la nova tecnologia ha arribat als aficionats de futbol! Em va encantar quan un amb el seu mòbil anava informant a la resta del que 'és deia' al twitter sobre el partit del primer equip, val a dir que la mitjana d'aquests homes era 65 anyets ben bons.
Obviament no em descuido el tema insults però només em quedaré amb un: àrbiiit ets un delinquent més que un delinqueent! Veieu aquests insults si que fan goig no quan et diuen cabrón de mierdaa, com veieu no té ni punt de comparació.

Val a dir que vaig passar un fred de l'òstia (no té pèrdua amb la manta que em tapava) però si més no, vaig tenir un partit prou entretingut amb els meus 'amics.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

top