De xino a xino i tiro porque me toca


Els ciclistes fan nosa a la carretera, ho sento però és així. Que si, que se que teniu dret a anar-hi i que no tots sou iguals. De fet, de qui especialment em refereixo, no son ciclistes en si, sinó persones que van amb bici (coses totalment diferents).
Cada dia faig el mateix trajecte dos cops i per la meva mala sort, quan torno a casa ja de nit, també és l'hora que els xinos entren a un matadero que hi ha al costat de la carretera, i clar, ja arriba l'hora d'anar esquivant obstacles i estar més atent al voral de la carretera que no pas a la carretera en si.
Als seus inicis però era molt pitjor, tot s'ha de dir, era una bici i una persona (que per més inri vestien de negre, manda huevos!). Per sort han anat descobrint que existien armilles anti reflectants i llums per la bici.. Tot i així, cada dia s'han de fer uns exercicis de vista brutals, i de fet d'algun cop de volant sempre cau.
Entre les 9 i les 10 és l'hora de més afluència de xinos a la carretera, però durant tot el dia sempre en cau algun.. perque ja em direu que fa un xino a les 12 del migdia anant cap a Manresa. Si es que quan no van a treballar, van a comprar i sinó a veure la xina del poble del costat, la qüestió és donar pel cul.

Però bé, un cop acabada aquesta desfogada pre-currante, una salutació a tots els xinos del meu poble i rodalies ;)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

top