Instruccions abans d'anar al fisio




1. Als homes que us han de 'treballar' les cames, porteu calçotets boxer, perquè si veniu marcant paquet també és normal que us veiguem més del que hauriem de veure, i de vegades és desagradable.

2. També als homes: si us han de fer tractaments llargs, depileu-vos, ja que en massatges llargs sobre pèl, al final se't mig adormen les mans i tot, a part que també fan pessigolles!

3. A tothom en general: depileu-vos! Els homes és més indiferent, però les doneu intenteu venir depilades d'aixelles, que dóna mala imatge venir amb el bosque.

4. Dutxeu-vos i /o poseu-vos desodorant abans de venir. D'acord que alguns veniu de treballar (teniu mitja excusa), però passar-se una hora escoltant una olor forta.. costa. Val, sempre es pot fer servir la tècnica de l'aire acondicionat per dispersar l'ambient, però això només funciona a l'estiu i això si no està massa fort.
No només em refereixo a suar, rentar-se els peus de tant en tant també és aconsellable.

5. Tal com vaig llegir al dentista: La medicina no és una ciència exacte, els tractaments es poden allargar. Si us heu d'esperar tingueu paciència, ja que la pròxima vegada podeu ser vosaltres la causa.

6. A les dones (i alguns homes): Anar al fisio no es una passarel·la de models i no es va a lligar (normalment) així que no cal que vingueu amb tanga. Bé, si no us heu de treure els pantalons me la sua sincerament, com si voleu venir sense res, però si us heu de treure roba i sobretot estirar-vos panxa a terra, no sé.. anar veient el cul què voleu que us digui.. cal?

7. Hi poden haver fisios joves i no noecessariament ser de pràctiques.

8. No menjem a ningú, podeu parlar i aixecar la vista del mòbil o revista. És de mala educació estar jugant amb el mòbil mentre et fan el massatge. Fins i tot agraïriem una mica de conversa (però sense passar-se eh, que tampoc cal anar d'extrema a extrem, hi ha coses que no m'interessen).

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

top