Pan con pan bocadillo de mazapán!


Estic trista. Sí, estic trista perquè he sentit una cosa que no voldria haver sentit mai. Avui tornava a de treballar amb el bus i a la radio sonava música 'xumba xumba' i en mig de l'horrible melodia he sentit un ' aasigueñaa' (la interpretació vindria ser: BSO del Rei Lleó), he seguit escoltant, i he tingut una desagradable sorpresa quan he vist que allò era la música del Rei Lleó versió màquina!!
Una de les coses que odio més és que es facin barreges de coses completament oposades, que un 98% de les vegades tenen resultats horribles.
Aquesta cançó, si se li pot dir així, realment no sé si és de fa 10 anys o si és nova, però espero no sentira-la mai més. Potser ha sigut un intent d'agafar adeptes de la música màquina entre els més petits o un intent 'd'infantilitzar' els maquineros, el que sí és segur és que no han aconseguit una cosa ni l'altra. En canvi, si que han aconseguit que jo m'indignés.

En definitiva, cada cosa al seu moment i al seu lloc, oi que no ficaríeu mai en una mateixa habitació un ratolí i un gat? Doncs per favor, no fiqueu a la mateixa cançó música màquina i la magnífica BSO del Rei Lleó, que encara hi ha gent que tenim sentiments. He dicho.


1 comentaris:

Elena ha dit...

x) avui si que ho faig mes per que tinguis ''huella'' qe per comentar pq diria qe ja ho has dit tot tu! I sisi tens raó.. les barrejes/versións noo molen! algunes poden ''estar bé'' pero l'original és l'original que per això algú ho ha fet!
I res, m'he estat mirant (vui dir q estudiava xD ) altres publicacions, i vec qe tens mania amb els noms eh.. de persones, de lloros.. x) i un 10 amb el dels anuncis!
:)aapa parlem dema q ja no tindre examens!:D
un peto jefaaa!;)

Publica un comentari a l'entrada

top