Burro de set soles!

No hi ha cap estudi, (crec) però de sempre s'ha dit que els insults en castellà sonen pitjor i que en català semblen poca cosa. També és cert que en castellà l'oferta és limitada i ja molt coneguda. Avui en dia si et diuen gilipolles ja és com si et diguessin guapo!

Però vet aquí una troballa catalana! Potser nosaltres els fem sonar més carinyosament i més refinadament però en tenim per parar un carro! Gràcies a una amiga avorrida (oi Gubi?) he descobert una genial/brillant/excel·lent/formidable pàgina web on hi ha un extens, i quan dic extens vull dir molt llarg, llistat d'insults catalans.
En poso uns quants exemples, per allò que diuen d'anar fent boca: afaitapagesos, amagapinyes, beata a les fosques, borinot de sèquia, calces tristes, flipamandonguilles. I bé, sense més preambols us deixo que disfruteu!

http://www.freewebs.com/tonibanez/insults.htm

2 comentaris:

Gubi ha dit...

Genial, brutal, impresionant!!!

Carquinyoli, succedani de micofilós desdentat i tíssic, tronxo de col, mastegaparenostres... n'hi ha tants, i n'hi ha de tan bons! :)

No et queixaràs del Zap, eh, capdescombra! et comenta pr partida doble el blog, avui!


Mira, fins i tot la paraula per verificar el comentari m'ha semlat un insul gracios xDDD FULARI!


Per cert: Bon nadal i feliç any nou des de lacasa reial. Ja t'enviaré un joglar, que no un senglar... (és que jo d petita confonia aquests dos conceptes... xDDDDDDD)

Teresa ha dit...

Oh Gubi! Crec que les empúries al costat de la teva troballa no té res a veure! A partir d'ara no vull sentir-te dir més tros de quòniem eh! Que al costat de mastegaparenostres queda ridícul i tot!

Publica un comentari a l'entrada

top